Waar ambacht, maatwerk en service samenkomen.

Werkzaamheden

Op deze pagina lees je meer over waar wij goed in zijn:

• Buiten-schilderwerk: doordat onze collega’s zeer ervaren zijn, schilderen zij de buitenkant van je woning of appartement zo dat je schilderwerk lang mee gaat en je huis optimaal wordt beschermd tegen weer en wind.

• Binnen-schilderwerk: wanneer we binnen schilderen, werken we altijd met watergedragen verfproducten. Deze zijn kleurvast, drogen snel en geven weinig stankoverlast. Wel zo prettig in de omgeving waar jij dagelijks uren bent.

• Behangen: of het nu gaat om ingewikkelde patronen, een fotobehang of behang op vliesbasis, er zijn weinig behangklussen die wij de afgelopen jaren niet voorbij hebben zien komen. Waar je zelf misschien twee dagen over doet, doen wij in een handomdraai.

• Houtreparatie: het komt regelmatig voor dat we bij het offertegesprek en beoordelen van de woning, houtrot tegenkomen. Zoals je van een vakschilder mag verwachten, is het vervangen van rotte delen, onderdeel van onze werkzaamheden.

• Overige aanverwante werkzaamheden: op de pagina over onze partners (linkje naar deze pagina) lees je meer over de partijen die wij aanbevelen voor timmer- en stucadoorwerkzaamheden, glaszetten en het leggen en onderhouden van parketvloeren.